Договір щодо пайової участі тепер можна укласти онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Договір щодо пайової участі тепер можна укласти онлайн

Особисті фінанси
459
У столиці послугу з укладення договору щодо пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою можна отримати через веб-портал адміністративних послуг.
Про це повідомила директорка Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг Наталія Шамрай, зазначають у КМДА.
Що це означає: тепер для того, щоб отримати послугу з укладення договору щодо пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою, потрібно подати документи в електронному вигляді через веб-портал надання адмінпослуг. Отримати результат можна, як і раніше, за місцем розташування об’єкту в районному ЦНАПі. Уся процедура займе близько чотирнадцяти робочих днів.
«Для зручності киян ми розробили покрокову відеоінструкцію з укладення договору щодо пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою», — розповіла Наталія Шамрай.
Послуги, щодо пайової участі, які надає ЦНАП:
  • подовження договору щодо пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою на розміщення тимчасової споруди;
  • укладення договору щодо пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою на розміщення відкритого (літнього) майданчика для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства;
  • укладення договору щодо пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою на розміщення сезонного майданчика для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас