Сервіси Google повернуться на смартфони Honor — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сервіси Google повернуться на смартфони Honor

Технології&Авто
440
Генеральний директор Honor Джордж Чжао підтверджує, що сервіси Google будуть доступні для нових смартфонів компанії.
Новинки, які вийдуть найближчим часом, будуть відразу з коробки працювати під управлінням операційної системи Android 11 і отримають повний набір додатків Google.
Після введення американських санкцій Huawei довелося випустити власні мобільні сервіси Huawei і AppGallery, щоб надати користувачам доступ до додатків Android.
Але, за словами генерального директора Honor Джорджа Чжао, у компанії немає причин не співпрацювати з Google знову після того, як бренд став самостійним гравцем на ринку.
Бренд уже підтвердив, що він співпрацює з Intel, AMD, Qualcomm і MediaTek для майбутніх пристроїв. Поки що ім’я Google відсутнє в цьому списку. Однак в інтерв’ю South China Morning Post генеральний директор компанії сказав, що дві компанії вже ведуть переговори.
Неясно, чи піде нова угода на користь Honor V40. Апарат був випущений в Китаї без сервісів Google. Однак угода з Google може означати, що глобальна версія зможе отримати Google Apps. Це може змінити історію бренду на глобальних ринках, які в значній мірі покладаються на сервіси Google.
Фактично Honor, ймовірно, поглине попит на смартфони Huawei з додатками Google.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас