Tesla показала оновлений інтер'єр електрокара Model S — Finance.ua

Tesla показала оновлений інтер'єр електрокара Model S

Технології&Авто
744
З дня виходу фірмового електрокара Model S дизайнери Tesla практично не вносили змін в його інтер’єр. Нарешті, керівництво компанії представило низку зображень салону оновленої версії седана – і судячи з них, незабаром на внутрішнє оздоблення автомобіля чекають серйозні зміни.
Згідно з концепт-рендерами Tesla, нова версія Model S отримає великий горизонтальний сенсорний дисплей на приладовій панелі і рульове колесо оригінальної форми, яке помітно відрізняється від класичного обода. Крім того, дизайнери пропонують встановити додатковий «ігровий» дисплей для пасажирів на задньому сидінні.
Tesla показала оновлений інтер'єр електрокара Model S
За запевненням представників компанії, електрокар обзаведеться розважальною системою, продуктивність заліза якої складе до 10 Тфлопс. Крім того, Tesla опублікувала зображення нової моделі S Plaid, яка отримає відразу три двигуни і буде здатна розвивати максимальну швидкість до 320 км/год. Її вартість в топовій конфігурації з дальністю пробігу близько 830 кілометрів на одному заряді складе $138 490.
Tesla показала оновлений інтер'єр електрокара Model S
Крім того, Tesla Model S і Model X отримають нову трансмісію і акумуляторну систему, що позитивно вплине на їх автономність. Очікується, що виробництво оновленої Model S стартує до кінця першого кварталу 2021 року.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас