Samsung об'єдналася з Tesla для створення передових процесорів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung об'єдналася з Tesla для створення передових процесорів

Технології&Авто
544
Як повідомляють південнокорейські джерела, Samsung і Tesla об’єдналися з метою створення нових процесорів для майбутніх повністю самокерованих автомобілів. Передбачається, що чіпи будуть виконані за передовим техпроцесом і прийдуть на зміну нинішнім вже застарілим рішенням.
Жодні технічні характеристики або обчислювальні можливості нових процесорів поки що не розкриваються. Лише відомо, що вони будуть виконані за передовим на сьогоднішній день 5-нм техпроцесом із застосуванням методу фотолітографії в глибокому ультрафіолеті (EUV). Варто відзначити, що Samsung вже поставляє однокристальні системи для електромобілів американської компанії, але виготовляються вони за досить старими 14-нм нормами.
Samsung останнім часом почала приділяти багато уваги ринку автомобілів. Так, компанія провела внутрішню реорганізацію, перемістивши значну частину співробітників з напрямку з розробки систем допомоги водієві (ADAS), пов’язаних з автономним водінням, в галузь автомобільних інформаційно-розважальних систем (IVI).
Про терміни випуску нових процесорів Samsung і їх появу в електрокарах Tesla нічого не повідомляється.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас