LG розробила автомобільні ключі нового покоління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG розробила автомобільні ключі нового покоління

Технології&Авто
655
LG розробила спеціальний модуль цифрового автомобільного ключа, який дозволить власникам повністю відмовитися від звичних брелоків. Серед особливостей новинки південнокорейського гіганта вказують точне визначення місця розташування і високий ступінь безпеки.
Інженери LG вирішили позбавити свою розробку класичних для актуального покоління ключів проблем, пов’язаних з вразливостями для злому і низькою точністю геопозиціонування. За запевненням представників компанії, нові ключі пропонують в п’ять разів точніший пошук припаркованого автомобіля, функцію відкриття або замикання дверей, а також віддалений запуск за допомогою смартфона.
Для підвищення точності LG використовувала технології UWB і NFC, а також інтегрувала власну розробку, що запобігає злому модуля. В актуальному вигляді електронний ключ LG може відображати місце розташування автомобіля з точністю до 10 сантиметрів.
З додаткових особливостей електронного ключа заявлено розпізнавання місцезнаходження пасажирів, а також підстроювання дзеркала і водійського сидіння. При цьому алгоритм LG Innotek безпомилково розпізнає водія навіть в тому випадку, якщо в салоні знаходиться кілька пасажирів з електронними ключами від цього автомобіля.
Усередині модуля передбачено близько 60 радіокомпонентів. При цьому компактні розміри пристрою дозволяють розмістити його як зовні, так і всередині автомобіля практично в будь-якому місці. Старт масового виробництва подібних електронних ключів LG планує почати в 2021 році. Компанія запропонує таке рішення провідним виробникам автомобілів.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас