Microsoft Edge отримав нові функції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft Edge отримав нові функції

Технології&Авто
550
Компанія Microsoft випустила велике оновлення для фірмового браузера Edge на основі Chromium. 88-я номерна версія додатку обзавелася низкою нововведень, в числі яких — підтримка великої кількості тем оформлення, поліпшена синхронізація історії і вкладок між пристроями, а також генератор надійних паролів та інші функції, покликані поліпшити користувальницький досвід і конфіденційність.
Нова функція «сплячі вкладки» підвищує продуктивність браузера, а модифікований менеджер паролів дозволить згенерувати складну цифро-буквену комбінацію і повідомить користувачів, якщо облікові дані, які вони зберегли за допомогою автозаповнення, були скомпрометовані.
У Edge 88 також була доопрацьована підтримка синхронізації вкладок та історії, яка спрощує користувачеві перегляд веб-сторінок в Edge на різних ПК під управлінням Windows, комп’ютерах Mac і смартфонах.
Ще одним нововведенням в Edge 88 стала функція швидкого пошуку на бічній панелі, що дозволяє знаходити необхідні сайти, не залишаючи поточну сторінку.
Крім того, в браузері з’явилася можливість бачити вхідні електронні листи прямо на сторінці нової вкладки, що позбавляє користувача необхідності заходити в свою поштову скриньку. Також в Edge 88 з’явилася можливість легко видаляти файли cookie сторонніх сайтів, але залишати їх для часто відвідуваних ресурсів. Уникнути появи персоналізованої реклами, заснованої на історії переглядів, допоможе режим InPrivate.
На сторожі конфіденційності користувача також буде стояти новий протокол DNS, що забезпечує виконання пошукових запитів через HTTPS-з’єднання, що захищає від модифікації або перехоплення адреси зловмисниками. Оновлена версія браузера, за запевненням Microsoft, вже почала поширюватися за стабільним каналом і незабаром буде доступна всім користувачам сумісних збірок Windows.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас