Ще одна країна відкрила кордони для іноземців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще одна країна відкрила кордони для іноземців

Світ
965
Шрі-Ланка дозволила в’їзд іноземцям після десятимісячного локдауну. Про це повідомляє France 24 у четвер, 21 січня.
«У четвер повністю відновилася робота двох міжнародних аеропортів країни, які обслуговують комерційні рейси. Для в’їзду іноземні мандрівники зобов’язані надати негативні тести на COVID-19, отримані не раніше 96 годин до вильоту», — сказано в матеріалі.
Крім того, туристам потрібно буде здати повторний аналіз після прибуття в готель. Якщо поїздка триватиме більше тижня, знадобиться і третій тест на COVID-19. Якщо якийсь з аналізів виявиться позитивним, є два шляхи: безсимптомні туристи пройдуть самоізоляцію в готелі, а інших направлять на лікування в госпіталі.
При цьому на Шрі-Ланці туристи зможуть мешкати в спеціально відведених готелях окремо від місцевих жителів. Таких готелів визначено 55. Уряд країни організував 14 «туристичних зон», межі яких мандрівникам залишати не можна. У перші два тижні гостей зобов’язані супроводжувати в поїздках офіційні особи.
Нарешті, візу для відвідування країни можна оформити тільки онлайн, а після прибуття це зробити не вдасться. Потрібно також забронювати готель, оплатити майбутні ПЛР-тести і медстраховку, яка обійдеться в $ 12.
Нагадаємо, що раніше Саудівська Аравія зняла обмеження на в’їзд до королівства. Ті, хто прибуває, повинні надати результати ПЛР-тесту, які підтверджують відсутність коронавірусної інфекції.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас