Хто може очолити ПриватБанк — ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хто може очолити ПриватБанк — ЗМІ

Фондовий ринок
1385
Вже 23 січня закінчується термін дії контракту з головою правління ПриватБанку Петром Крумханзлом, який очолював банк протягом останніх трьох років. Його обов’язки тимчасово виконуватиме заступник з фінансів Ганна Самаріна.
Про це повідомила прес-служба банку.
Голова Наглядової ради банку Шерон Іскі подякувала Крмханзлу, а в прес-службі пояснили: згідно з українським законодавством, незабаром відбудеться конкурсний відбір нового голови правління.
Вибирати керівника буде Наглядова рада, а затвердити повинен Національний банк України. Сайт Обозреватель з посиланням на свої джерела публікував список кандидатур на вакантну позицію:
Андрій Пишний, колишній голова правління Ощадбанку. Він відомий своїми зв’язками з главою Офісу президента Андрієм Єрмаком. Вони обидва мають стосунок до організації «Відчуй» (займається допомогою людям з проблемами слуху).
Артем Шевальов. Зараз він входить до наглядових рад відразу двох держбанків: Ощаду і Укргазбанку, що можна вважати конфліктом інтересів. Хоча обидві фінансові установи належать державі, вони є конкурентами, як і будь-які інші банки.
Петр Крумханзл. Ще один варіант — залишити на посаді чинного керівника. Чех за походженням мав досягти амбітної мети, побудувати нову незалежну структуру, розв’язати проблему судів з колишніми власниками.
Антон Тютюн. Він з 2010 року працює заступником голови Ощадбанку. До цього будував кар’єру в БТА-Банке і Укрсоцбанку.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас