А-Банк встановив свій перший торговельний POS-термінал — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

А-Банк встановив свій перший торговельний POS-термінал

Фінтех і Картки
1270
<
14.01.2021 А-Банк встановив свій перший торговельний POS-термінал в партнерстві з Компанією «Servus Systems Integration».
А-Банк в партнерстві з компанією Servus Systems Integration виходить на ринок еквайрингу України з сучасним POS-термінальним обладнанням провідного світового виробника Verifone. Термінали оснащуються 5,5-дюймовим сенсорним екраном і працюють на базі операційної системи Android, що дозволяє використовувати також і рішення у вигляді програмних РРО.
“Поточна продуктова лінійка не дозволяла нам забезпечувати комплексне обслуговування, особливо для клієнтів в сегментах торгівлі та сфері обслуговування, але тепер ми усуваємо цю прогалину. Запуск еквайрингу істотно розширює можливості банку в наданні своїм клієнтам якісних бізнес-послуг в зв’язці з традиційними розрахунково-касовими сервісами і кредитуванням” – говорить Олександр Ніколенко, Керівник Напрямку малого та середнього бізнесу в А-Банку.
Впровадження та запуск нового продукту стали можливими після того, як в 2020 році А-Банк отримав статус «Principal member» міжнародних платіжних систем Mastercard і VISA, і відповідні еквайрингові ліцензії. Національна платіжна система «ПРОСТІР» також включила А-Банк в число еквайєрів своїх платіжних карток.
Про А-Банк
А-БАНК представлений на ринку банківських послуг понад 25 років. Послугами Банку користується понад 1,6 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета Банку – надання сучасного і технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України – 228 відділень готові надати якісний сервіс кожному клієнту.
За останніми новинами А-Банку стежте на офіційних сторінках Facebook, Instagram, Youtube, TikTok.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас