Apple розробляє прототипи дисплеїв для складаних iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple розробляє прототипи дисплеїв для складаних iPhone

Фондовий ринок
280
Як повідомляє Bloomberg, компанія Apple веде розробку власного складаного смартфона і почала створювати прототипи складаних екранів. Поки що розробки перебувають на початковому етапі, Apple поки працює тільки над дисплеєм, а й над усім смартфоном, до якого він буде підключений.
Початкові прототипи схожі на складані дисплеї, які ми бачили у Samsung, Motorola та інших. Bloomberg повідомляє, що Apple розглядає можливість створення складаних екранів з «в основному невидимими шарнірами», які могли б розгортатися приблизно до розмірів iPhone 12 Pro Max. Однак в компанії обговорюються кілька розмірів екрана.
Apple публічно не заявила про свою зацікавленість в створенні складаного смартфона. Основні конкуренти мають перевагу в розробці складаних пристроїв, оскільки Samsung і Motorola вже випустили кілька поколінь таких смартфонів. Samsung Galaxy Fold вийшов ще в квітні 2019 року (хоча і з деякими істотними проблемами).
Bloomberg також повідомляє деякі відомості про нові продукти Apple, які з’являться в 2021 році. В цьому році лінійку смартфонів iPhone очікують незначні оновлення, хоча одне істотне поліпшення все ще ймовірно. Мова йде про сканер відбитків пальців під дисплеєм. Компанія з Купертіно раніше вивчала можливість впровадження цієї функції, а тепер, коли багато людей змушені носити маски та не можуть повноцінно використовувати Face ID, вона може стати дуже затребуваною. Apple все ще тестує можливість включення даної функції в смартфонах модельного ряду 2021 року. Крім того компанія обговорювала можливість видалення порту Lightning в «деяких» моделях iPhone на користь бездротової зарядки.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас