Dragon Capital продав логістичний комплекс під Києвом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dragon Capital продав логістичний комплекс під Києвом

Фондовий ринок
963
Dragon Capital закрив першу угоду з продажу комерційної нерухомості з 2016 року — коли група компаній зробила ставку на цей сектор.
Інвестиційний холдинг UREH, що входить до групи компаній Dragon Capital, завершив операцію з продажу логістичного комплексу Омега-2. Логістичний комплекс класу А площею 32 731 кв. м розташований безпосередньо на фасаді Окружної дороги в промисловій зоні Броварів, повідомили у Dragon Capital.
«Це наша перша операція з продажу комерційної нерухомості після того, як ми зробили ставку на цей сегмент у 2016 році, і вона демонструє, що на ринку існують можливості не тільки для вигідних інвестицій, а й виходів з угод», — заявив Володимир Тимочко, керуючий директор з прямих інвестиціях Dragon Capital.
За словами Тимочка, Dragon Capital зберігає інтерес до комерційної нерухомості і, зокрема, до складського сектору.
«Ми розглядаємо можливості точкових придбань у секторі в майбутньому, а також плануємо розвивати наші промислові парки в Києві (Е40 Industrial Park) і Львові (Рясне-2)», — додав він.
Dragon Capital не розкриває суму угоди і покупця логістичного центру. Проте згідно з інформацією на сайті Антимонопольного комітету України, 26 листопада 2020 року АМКУ надав дозвіл СП Оптіма-Фарм на придбання понад 50% у статутному капіталі ДП СК Омега-2 Логістик.
Спільне українсько-естонське підприємство у формі ТОВ Оптіма-Фарм працює в Україні з 1996 року. Основний вид діяльності – оптова торгівля фармацевтичними товарами.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас