ZTE готує смартфон другого покоління з підекранною камерою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ZTE готує смартфон другого покоління з підекранною камерою

Технології&Авто
313
Президент підрозділу мобільних пристроїв ZTE Ні Фей (Ni Fei) повідомив про те, що компанія незабаром анонсує смартфон другого покоління, оснащений фронтальною камерою, захованою безпосередньо за дисплеєм.
Нагадаємо, що саме ZTE випустила перший в світі комерційний апарат з підекранною селф-камерою. Ним став смартфон Axon 20 5G, який дебютував у вересні минулого року. Він обладнаний 6,92-дюймовим дисплеєм формату Full HD+, під яким ховається 32-мегапіксельна камера.
У подробиці щодо характеристик пристрою, що готують до випуску, Фей вдаватися не став. Очевидно, характеристики підекранної камери покращаться. Річ у ті, що якість селф-знімків, які формуються апаратом Axon 20 5G, викликає справедливі нарікання.
Ходять чутки, що приховану за дисплеєм камеру отримає смартфон Axon 30. Цьому пристрою приписують наявність флагманського процесора Qualcomm Snapdragon 888 з графічним прискорювачем Adreno 660 і модемом 5G.
Потрібно зауважити, що апарати з підекранною селф-камерою проектують і інші відомі виробники. Напевно, в поточному році з’являться подібні пристрої під різними брендами.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас