Microoled розробила мініатюрний проектор для розумних окулярів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microoled розробила мініатюрний проектор для розумних окулярів

Технології&Авто
281
Французька компанія Microoled, виробник компактних OLED-дисплеїв з високою роздільною здатністю, показала на CES 2021 модуль проєкційного дисплея, що перетворює лінзи звичайних окулярів на прозорий екран. Новинка під назвою ActiveLook з високою автономністю дебютувала у складі спортивного аксесуара Julbo EVAD-1, який, як і сам модуль, отримав премію CES 2021 Innovation Award.
За заявою Microoled, при вазі 9 грамів Activelook став найлегшим модулем проєкційного дисплея (HUD) на ринку — оснащені ним окуляри важать лише 35 грамів. Незважаючи на мініатюрний корпус, час роботи модуля на одному заряді АКБ становить до 30 годин.
Microoled розробила мініатюрний проектор для розумних окулярів
Невелика вага і можливість “прозорого” відображення інформації дозволяє використовувати пристрої на базі Activelook навіть під час активних занять спортом. За допомогою такого гаджета користувачі можуть бачити дані про свої результати в режимі реального часу – наприклад, темп тренування, а також швидкість бігу і пройдену відстань.
Заснована в 2007 році Microoled вже отримала фінансування в розмірі 8 мільйонів євро для розробки та впровадження ActiveLook. Компанія розраховує завоювати ринок «як постачальник ключових технологій, які дозволять створити розумні окуляри».
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас