Bosch розробила камеру безпеки, що дистанційно вимірює температуру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bosch розробила камеру безпеки, що дистанційно вимірює температуру

Технології&Авто
351
В рамках виставки технологій CES 2021, компанія Bosch представила низку цікавих девайсів, які можуть допомогти у боротьбі з вірусами. Наприклад, камери безпеки з вбудованим інтелектуальним відеоаналізом можуть вимірювати температуру тіла дистанційно.
При цьому вимірювання відбувається з високою точністю – максимальна похибка становить півградуса. Крім того, використовуючи ПЗ для відкритої відеоплатформи, створеної стартапом Security and Safety Things від Bosch. Тож такі камери можуть виявити, чи дотримуються відвідувачі магазину протиепідемічних обмежень.
Також у Bosch розповіли про ПЛР-тест на коронавірус, який проводять на діагностичному приладі Bosch Vivalytic. Він забезпечує швидкий результат: лабораторії, лікарі, будинки для літніх людей та лікарні можуть одночасно дослідити 5 зразків за 39 хвилин.
Виробник додав, що розробка системи Vivalytic, яка складається з пристрою для аналізу та тестових картриджів, стала результатом співпраці підрозділів наукових досліджень та перспективних досліджень, Bosch Healthcare Solutions та Лікарні Роберта Боша.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас