Huawei запатентувала власну технологію підекранної камери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei запатентувала власну технологію підекранної камери

Технології&Авто
364
Єдиним серійним смартфоном, який отримав технологію розміщення фронтальної камери під дисплеєм, залишається модель ZTE Axon 20. Проте представники Xiaomi підтвердили, що теж працюють в цьому напрямку, а тепер в мережі з’явилися відомості про відповідний патент від Huawei.
Один з регуляторів розкрив відомості про патент Huawei, в якому описується особливість встановлення датчика фронтальної камери під дисплеєм. Але дизайн новинки цікавий і тим, що на фронтальній панелі смартфона, відразу над основним екраном, розміщена мініатюрна смужка.
Huawei запатентувала власну технологію підекранної камери
У супровідній документації зазначено, що цей допоміжний дисплей буде інформувати користувача про рівень мережі, пропущені дзвінки або отримані повідомлення. На тильному боці новинки розмістився виступаючий модуль основної камери, що включає чотири датчики.
На жаль, Huawei не розкриває додаткової інформації про розміщення фронтальної камери під дисплеєм, так само як і не наводить характеристик показаного гаджета. На думку мережевих інформаторів, смартфон з відповідним технологічним рішенням китайський виробник електроніки представить в 2021 році.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас