LG представила свій найменший OLED-екран для телевізорів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG представила свій найменший OLED-екран для телевізорів

Технології&Авто
4070
LG буде використовувати брендинг OLED evo для нових телевізорів серії телевізорів G1.
Південнокорейський технологічний гігант LG Display на тижні провів захід на віртуальній виставці CES 2021, на якому компанія анонсувала низку продуктів і нові технології відображення.
Виробник дисплеїв представив свій найменший екран для OLED-телевізорів, діагональ якого становить 42 дюйми, а також величезну 83-дюймову панель, використовувану в нових телевізорах Sony Bravia.
LG представила свій найменший OLED-екран для телевізорів
Цього року LG буде відвантажувати OLED-панелі для телевізорів з екранами діагоналлю 42, 48, 55, 65, 77, 83 і 88 дюймів. Виробник дисплеїв також повідомив, що він поставляє 77-дюймову панель «наступного покоління», яка має більшу яскравість і менше енергоспоживання в порівнянні з поточними OLED-екранами.
LG Display є виробником дисплеїв, при цьому поки що незрозуміло, хто буде випускати 42-дюймовий телевізор. Компанія LG Electronics ще не повністю представила свою лінійку OLED-телевізорів на цей рік, проте корейський ресурс Yonhap повідомляє, що компанія буде використовувати брендинг OLED evo для нових телевізорів серії телевізорів G1.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас