Розумні окуляри Lenovo можуть відображати до п'яти віртуальних дисплеїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розумні окуляри Lenovo можуть відображати до п'яти віртуальних дисплеїв

Технології&Авто
436
Lenovo в рамках виставки CES 2021 представила смарт-окуляри ThinkReality A3, які є «одними з найбільш просунутих і універсальних» в категорії розумних окулярів для корпоративних клієнтів.
Новинка позиціонується як пристрій для 3D-візуалізації та використання в робочих процесах, керованих із застосуванням доповненої реальності. На відміну від попередньої моделі, ThinkReality A6, яка виглядає як типова гарнітура змішаної реальності, ця версія більше схожа на масивні сонцезахисні окуляри. Разом з тим компанії можуть її модифікувати з урахуванням своєї специфіки, використовуючи пропоновані Lenovo варіанти корпусу-оправи і роблячи упор на довговічність або безпеку.
ThinkReality A3 базуються на апаратній платформі Qualcomm Snapdragon XR1, використовуваній для гарнітур віртуальної і змішаної реальності. Новинка може відображати до п’яти віртуальних дисплеїв з роздільною здатністю 1080p, має 8-мегапіксельну камеру, що забезпечує запис відео з роздільною здатністю 1080p. Є також дві камери «риб’яче око» системи відстеження місця розташування SLAM (Simultaneous Localization And Mapping). Для роботи гарнітура потребує підключення через порт USB-C або до ПК, або до смартфону Motorola з процесором Qualcomm Snapdragon серії 800 або більш потужним.
У версії смарт-окулярів для ПК використовуються програмні інструменти і додатки Windows. Версія A3 Industrial Edition покладається на програмну платформу Motorola ThinkReality для виконання завдань з підтримкою AR в режимі hands-free.
Смарт-окуляри ThinkReality A3 призначені для використання в різних сценаріях, від заводських цехів і лабораторій до торгових приміщень і готелів, забезпечують віддалений доступ, керовані робочі процеси і тривимірну візуалізацію. Оскільки ThinkReality A3 призначені для корпоративного ринку, Lenovo не стала вказувати їх ціну для споживачів, оголосивши також, що новинка буде доступна в деяких країнах з середини 2021 року.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас