Dragon Capital інвестував в Treeum — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dragon Capital інвестував в Treeum

Фондовий ринок
829
Dragon Capital інвестував в Treeum
Фонд прямих інвестицій Dragon Capital New Ukraine Fund LP, яким керує Dragon Capital, завершив угоду з придбання контрольного пакету акцій компанії Treeum, що є провідним фінансовим онлайн супермаркетом в Україні та керує діловими медіаресурсами minfin.com.ua і finance.ua з сумарною аудиторією 8 млн відвідувачів на місяць.
«Ми очікуємо зростання попиту на фінансові продукти, а компанія Treeum має хороші шанси скористатися цією ринковою можливістю. Treeum має значну ринкову експертизу і впізнаваність серед клієнтів, а також демонструє вражаючі темпи зростання. Ми раді можливості партнерства з такою сильною командою менеджерів та акціонерів», — зазначив Андрій Носок, керуючий директор, співголова напрямку прямих інвестицій в Dragon Capital.
«Treeum радий вітати Dragon Capital серед наших акціонерів. Ми вели переговори з низкою поважних міжнародних інвесторів і, в підсумку, вирішили зупинити свій вибір на Dragon Capital, оскільки побачили в них найбільш комфортного та надійного партнера, здатного прискорити розвиток Treeum. Віримо, що в команді з таким досвідченим інвестором зможемо вивести нашу компанію на новий рівень», — говорить Іван Євтушенко, співзасновник і CEO Treeum.
Про Treeum
Treeum є провідним фінансовим онлайн супермаркетом в Україні, котрий управляє діловими медіаресурсами minfin.com.ua і finance.ua з сумарною аудиторією 8 млн відвідувачів на місяць. Компанія заснована Сергієм Віндерскіх, Євгеном Ізмайловим і Іваном Євтушенко у 2008 році.
minfin.com.ua — сайт про фінанси та інвестування. Мінфін публікує статті про вкладення грошей, курси валют, а також дані про банки та їх продукти. Сайт допомагає розібратися в темі інвестування, порівняти і вибрати інструменти для вкладення грошей.
finance.ua — сайт порівняння фінансових продуктів та медіа про особисті фінанси. Заснований у 2000 році, в 2016 році став частиною Treeum. Finance.ua дозволяє порівнювати послуги банків, кредитних і страхових компаній та замовляти їх онлайн.
Про Dragon Capital New Ukraine Fund L.P.
Dragon Capital New Ukraine Fund L.P. — фонд прямих інвестицій, створений в листопаді 2015 року. Фонд управляється компанією Dragon Capital та інвестує в широкий спектр секторів економіки України, надає бізнесу фінансову і управлінську підтримку для забезпечення довгострокового зростання.
Про Dragon Capital
Dragon Capital — одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює в сфері прямих інвестицій та фінансових послуг, надаючи повний спектр інвестиційно-банківських та брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Компанія має багаторічний успішний досвід прямих інвестицій в провідних виробників товарів та постачальників послуг в Україні, а також в знакові проекти житлової і комерційної нерухомості.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас