Huawei допоможе Chery в створенні «розумних машин» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei допоможе Chery в створенні «розумних машин»

Технології&Авто
368
Компанії Chery Automobile і Huawei Technologies підписали всебічну рамкову угоду про поглиблену співпрацю. Документ підписали президент бізнес-юніта Smart Car Solutions Ван Цзюнь і віце-президент Chery Гао Сіньхуа.
Мова йде про розробку електричної та електронної архітектур для «розумних машин», кокпіта для них же, автопілотів, інформаційно-комунікаційних технологій (включаючи зв’язок 5G), «інтелектуальної енергії», хмарних сервісів і інфраструктури «великих даних». Щоправда, працювати з Chery буде не сам Huawei, а його «дочка» Smart Car Solutions BU.
Huawei допоможе Chery в створенні «розумних машин»
Зараз «розумними машинами» займається підрозділ Chery New Energy, яке у вересні презентувало модульну платформу @Life. У лінійку смарт-карів входять (зліва направо): «маленький мураха» Ant eQ, паркетник Tiggo e, «великий мураха» Mayi і седан Arrizo e.
Huawei прагне стати в КНР таким же могутнім постачальником «інтелектуальних рішень», як Bosch в Європі і США. Китайський концерн вже співпрацює більш ніж з 30 автобрендами. Він просуває систему Huawei HiCar, вважається аналогом Apple CarPlay і об’єднує 18 компаній в «екосистемі 5G». Серед них BAIC, BYD, Changan, Dongfeng, FAW, GAC, Great Wall, JAC, SAIC і, само собою, Chery
За матеріалами:
Укравтопром
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас