Huawei випустила “розумний” екран для автомобіля (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei випустила “розумний” екран для автомобіля (відео)

Технології&Авто
854
Компанія Huawei представила першу власну мультимедійно-розважальну систему для автомобіля. Смарт-дисплей – HiCar Smart Screen – є аналогом Android Auto, тільки замість платформи Google використовується операційна система Harmony OS.
“Розумним” екраном Huawei може бути обладнана передня панель практично будь-якого автомобіля, пише Gizchina. Система дозволяє прокладати маршрути, управляти відтворенням музики, відповідати на телефонні дзвінки і спілкуватися по відеозв’язку. Власники смартфонів Huawei і Honor c підтримкою HiCar можуть виводити на смарт-дисплей будь-які додатки.
HiCar Smart Screen забезпечений 8,9-дюймовим тачскріном з IPS-матрицею яскравістю до 700 ніт, роздільною здатністю 1920х720 пікселів і співвідношенням сторін 8:3. Яскравість регулюється автоматично, в залежності від погодних умов і часу доби, також є покриття антивідблиску. Заявлена ​​підтримка 16,7 мільйона відтінків і 72-відсоткове охоплення колірного простору NTSC. Товщина рамки – 6 мм.
Для відеодзвінків служить фронтальна камера, яка висувається з корпусу. Основний ширококутний об’єктив з кутом огляду 135 градусів і діафрагмою f/1,8 дозволяє використовувати пристрій як відеореєстратор.
У Китаї новинку Huawei почнуть продавати 8 січня 2021 року.
За матеріалами:
Portaltele
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас