7-місний кросовер Ford Equator готується до прем'єри — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

7-місний кросовер Ford Equator готується до прем'єри

Технології&Авто
3413
Про те, що новий великий кросовер Ford готується до прем’єри, стало відомо у вересні 2020 року. Тоді ж з’явилися перші фото.
Тепер видання Autohome опублікувало зображення салону майбутньої серійної моделі, яка вийде на ринок під назвою Ford Equator.
Інтер’єр Equator оформлений в стилістиці рестайлінгового Ford Edge. Практично всю передню панель займає великий дисплей – об’єднані між собою цифрова приладова панель і тачскрін мультимедійної системи. Також на фото видно трьохспицеве кермо, бездротову зарядку для смартфона біля основи центрального тунелю і шайбу замість традиційного важеля КПП.
7-місний кросовер Ford Equator готується до прем'єри
Як стало відомо завдяки витоку, новий кросовер Форд запропонують в п’яти-, шести- або семимісному виконанні. Серійне виробництво моделі налагодять на спільному підприємстві Ford і компанії JMC (Jiangling Motors Corporation).
7-місний кросовер Ford Equator готується до прем'єри
Габаритна довжина трирядної моделі – 4905 мм, ширина – 1930 мм, висота – 1755 мм. Розмір колісної бази – 2865 мм. У лінійці марки новинці відведено місце між Everest і Explorer.
7-місний кросовер Ford Equator готується до прем'єри
Основним ринком для Ford Equator стане Китай, де старт продажів очікується в 2021 році. Виходячи з документації місцевого мінпрому, під капотом у Equator встановлений 2,0-літровий чотирициліндровий EcoBoost потужністю 224 к.с. інформації про коробку передач і привід поки що немає.
За матеріалами:
autocentre.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас