Jaguar готує новий електрокар J-Pace — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Jaguar готує новий електрокар J-Pace

Технології&Авто
817
Згідно з новим звітом, у майбутнього середньорозмірного кросовера J-Pace компанії Jaguar не буде двигунів внутрішнього згоряння. Модель має стати флагманом лінійки і доповнити серію повністю електричних кросоверів Jaguar разом з меншим I-Pace.
Пару років тому компанія Jaguar представила свій першийповністю електричний кросовер I-Pace.
Враховуючи далеко не найвищий запас ходу, але більш ніж високу вартість, модель не стала хітом, хоч і порадувала фанатів бренду.
Тепер у Jaguar вирішили реабілітуватися і випустити конкурента Tesla Model X — середньорозмірний повністю електричний кросовер J-Pace, який стане старшим братом I-Pace.
Згідно з недавнім звітом видання Auto Express, Jaguar розробляє J-Pace винятково з електричними силовими установками і не планує додавати в модель двигуни внутрішнього згоряння.
Експерти припускають, що за технічними характеристиками і показниками автономності їзди J-Pace повинен стати прямим конкурентом кросовера Tesla Model X. Для цього інженерам Jaguar потрібно буде забезпечити запас ходу своєї моделі більше 560 км, і розгін від нуля до 100 км/год до трьох секунд .
Що стосується вартості – базова Model X стартує від $75 тис., а заряджена версія авто — від $95 тис., Тому цінник J-Pace очікують в цьому ж діапазоні. За поточну модель I-Pace зараз просять від $70 тис.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас