Унікальні лінзи окулярів Apple Glass можуть адаптуватися до освітлення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Унікальні лінзи окулярів Apple Glass можуть адаптуватися до освітлення

Технології&Авто
604
Згідно з повідомленням PhoneArena, компанія Apple подала нову патентну заявку в Бюро з патентів і товарних знаків США. Патент називається “Система відображення з локалізованими оптичними налаштуваннями, також в описі йдеться про “локальні оптичні налаштування”.
Джерело пише, що патент відноситься до розумних окулярів Apple, які будуть поставлятися зі спеціальними лінзами. Вони будуть автоматично налаштовуватися залежно від навколишнього освітлення. Патент стверджує, що “система регульованих лінз може динамічно налаштовуватися, щоб відповідати різним користувачам та/або різним робочим ситуаціям. Регульовані модулятори світла можуть бути використані для вибіркового затемнення частин поля зору користувача”.
“Система відображення, що носиться на голові, використовується для відображення комп’ютерно-генерованого контенту, який перекриває реальні об’єкти. Яскравість реальних об’єктів може бути вибірково знижена для поліпшення видимості комп’ютерного контенту. Зокрема, можна використовувати регульований модулятор світла з просторовою адресацією для створення темної області. Яскравий об’єкт реального світу перекривається створеним комп’ютером контентом у верхньому правому куті поля зору користувача”, – свідчить витяг з опису патенту.
Тобто вид об’єкта і його яскравість регулюються відповідно до яскравості реального світу, причому налаштування для кожної лінзи можуть бути індивідуальними.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас