Konka представила перший у світі годинник з дисплеєм MicroLED — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Konka представила перший у світі годинник з дисплеєм MicroLED

Технології&Авто
1298
Дисплеї, виконані за технологією microLED, вже знайшли своє застосування в телевізорах – а слідом за ними настала черга більш компактних і доступних пристроїв. На заході Konka Semiconductor Display Technology and Product Launch Conference віцепрезидент бренду Konka Лі Хунтао відзвітував про досягнення компанії в галузі цифрової електроніки і представив перший в світі годинник з microLED-екраном.
На відміну від екранів з OLED-матрицею, дисплеї нового покоління практично не схильні до вигорання, мають велику яскравість і меншу товщину, що дає кращий відгук сенсора при збереженні глибини чорного кольору, якісної передачі кольору і високої контрастності. Розумний годинник Konka отримав 2-дюймовий квадратний екран, виготовлений за технологією LPTS зі скляною панеллю товщиною всього 0,12 мм.
Матриця гаджета має пікову яскравість до 1500 ніт, охоплення 147% колірної гами DCI-P3 і діапазон робочих температур від -30 до +70 градусів за Цельсієм. Ще однією особливістю новинки стала заявлена автономність 35 днів. Інших характеристик розумного годинника виробник поки що не розкриває. Імовірно, екран аксесуара був виготовлений компанією BOE.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас