Xiaomi запатентувала смартфон з «нескінченним» екраном і висувною камерою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi запатентувала смартфон з «нескінченним» екраном і висувною камерою

Технології&Авто
2581
Представлений раніше смартфон Xiaomi Mi Mix Alpha отримав незвичайну конструкцію – його дисплей фактично обгорнутий навколо корпусу, залишаючи вільною лише невелику смужку для розміщення модуля камери. Згідно з мережевими джерелами, нова розробка компанії буде ще більш оригінальною – цього разу екран буде повністю займати обидві сторони гаджета.
У базі даних Всесвітньої організації інтелектуальної власності (WIPO) був виявлений патент Xiaomi на новий смартфон. Згідно з прикладеними до документації рендерами, зовні апарат нагадує концептуальний Mi Mix Alpha, але екран новинки буде охоплювати всю площу корпусу за винятком верхньої і нижньої граней.
Xiaomi запатентувала смартфон з «нескінченним» екраном і висувною камерою
На верхньому торці пристрою розмістяться висувний блок камери з трьома датчиками, кнопка увімкнення, а також отвір для мікрофона. Нижній торець на рендерах не продемонстрований, але, імовірно, там будуть знаходитися роз’єм USB Type-C для зарядки, ще один мікрофон і решітка динаміка.
Поки що невідомо, чи буде запатентований смартфон запущений в масове виробництво. Докладні специфікації пристрою регулятор також не повідомляє.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас