Suzuki готує преміальний кросовер за 8 тисяч доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Suzuki готує преміальний кросовер за 8 тисяч доларів

Технології&Авто
14595
Компанія Suzuki збирається розширити свій модельний ряд преміальним кросовером.
Звісно, новою моделлю було обрано кросовер, адже саме цей сегмент наразі є найбільш затребуваним. Розмінюватися на бюджетний варіант японська компанія не має наміру, а готує одразу преміальний варіант.
За базу для майбутньої новинки виступить хетчбек Suzuki Baleno. Водночас розміститься новинка в лінійці виробника нижче Vitara Brezza. Імені у майбутнього кросовера Suzuki поки немає. Він під заводським індексом YTB.
Поки достовірно не відомо, буде це стандартний кросовер або більш популярна зараз модифікація кроскупе. У будь-якому випадку, модель обіцяє бути стильною і сучасною, з передовим обладнанням і максимальним пакетом систем допомоги водієві.
Якщо відштовхуватися від того, що Baleno досягає в довжину 3 995 мм, а його колісна база дорівнює 2 520 мм, то, ймовірно, і новий кросовер з’явиться приблизно з такими ж габаритами.
За даними інсайдерів, новинка розділить з донором і силову установку. Йдеться про 1,2-літровому атмосферник з віддачею 83 к.с., який пов’язаний з п’ятиступінчастою МКПП або варіатором. Також розглядається варіант з 1,5-літровим бензиновим агрегатом на 105 к.с. в повнопривідній модифікації.
Першим ринком продажу цієї моделі повинна стати Індія. Орієнтовна вартість кросовера Suzuki становитиме близько 8 тисяч доларів.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас