Apple закриває фірмові магазини через коронавірус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple закриває фірмові магазини через коронавірус

Фондовий ринок
497
У ці вихідні Apple вирішила закрити всі свої магазини в Каліфорнії, в тому числі в районі затоки Сан-Франциско. Це сталося після того, як минулого тижня компанія почала закривати магазини в Лос-Анджелесі, в результаті чого їх кількість зросла майже до 100.
Наразі гігант з Купертіно закрив всі свої роздрібні магазини в Каліфорнії. Проте забирати продукцію за попереднім замовленням все ще можна до 22 грудня 2020 року.
На жаль, наразі невідомо, коли ці магазини знову відкриються, проте підтверджено, що вони будуть закриті у святкові дні. Так само Apple закрила магазини в Теннессі та інші магазини, які також знаходяться в карантинній зоні у Великобританії.
Крім того, минулого тижня компанія закрила 18 магазинів у Німеччині та Нідерландах, а на цьому тижні також будуть закриті додаткові магазини в Мексиці та Бразилії.
Магазини Apple, як і раніше відкриті в США, зараз працюють лише в обмеженій кількості.
З червня компанія почала повторно відкривати магазини, але заявила, що вони можуть знову закритися відповідно до місцевих умов і правил. Наразі все ще працюють 400 магазинів, всі з яких вимагають носити маски і обмежують кількість відвідувачів.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас