У 2020 році з вулиць Києва евакуювали понад 50 тисяч авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2020 році з вулиць Києва евакуювали понад 50 тисяч авто

Особисті фінанси
1228
Столична інспекція з паркування протягом 2020 року здійснила майже 50 тисяч евакуацій авто з київських вулиць на штрафмайданчики.
Про це під час звіту заявив мер Києва Віталій Кличко.
Загальна сума штрафів, стягнутих у бюджет міста, склала майже 25 мільйонів гривень.
За словами мера, цього року у центрі Києва облаштували новий штрафмайданчик на 600 місць.
До речі, найпоширенішими порушеннями, за які евакуюють авто, є зупинка на пішохідному переході, зупинка на виїзді з прилеглих територій, на смугах громадського транспорту, перехрестях, зупинках громадського транспорту тощо.

Довідка Finance.ua:

  • Для того щоб забрати авто, спершу потрібно сплатити штраф за порушення правил паркування згідно протоколу, за евакуацію та за зберігання авто на штрафмайданчику.
  • Щоб забрати авто, треба мати з собою такі документи: квитанції про сплату, затверджену заяву на повернення авто, техпаспорт, водійські права, документ, що підтверджує право власності, або страховку, документ, який підтверджує право користування автомобілем, якщо він зареєстрований на іншого власника (необхідно для юрособи й у випадку єврореєстрації).
  • У додатку Kyiv Smart City є можливість доплатити за зберігання евакуйованого автомобіля на штрафмайданчику. Якщо власник не встигає забрати авто зі штрафмайданчика до кінця оплаченого терміну зберігання, він може продовжити цей термін, доплативши через додаток за необхідну кількість днів.
За матеріалами:
depo.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас