Банки наступного року пришвидшать оцифрування послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банки наступного року пришвидшать оцифрування послуг

Казна та Політика
333
Цифровізація банківського бізнесу не припиниться після скасування локдаунів, карантинів та вимог соціального дистанціювання.
Про це банкіри розповіли під час круглого столу «Банківська система у 2021 році: виклики та перспективи», який провів онлайн «Фінансовий клуб».
«Позитивний момент кризи у тому, що вона задала вектор більш динамічний на зміни в технологіях і посилить прогрес у банківському секторі», – сказав голова правління Ідея Банку Михайло Власенко.
Але при цьому він каже про відмінності у просуванні цифрових рішень онлайн та продуктів і бізнес-процесів у відділеннях. «Відділення існуватимуть і надалі, але проникнення онлайн-рішень банків на сьогодні настільки затребуване, що клієнт з жадобою їх споживає», – каже банкір.
«Нові можливості дає віддалена ідентифікація та верифікація. А інтеграція з «Дією» дає божевільні можливості, оскільки ми в онлайн-режимі можемо отримувати більший обсяг інформації. І ми вже можемо робити потенційним клієнтам більш сфокусовані на них пропозиції», – сказав пан Власенко.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас