У столиці за рік відремонтували 1100 км доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У столиці за рік відремонтували 1100 км доріг

Казна та Політика
376
Мер Києва Віталій Кличко розповів про результати роботи міської влади 2020 року. Голова Києва також розповів про плани на найближче майбутнє.
Про це повідомляє пресслужба мера Києва з посиланням на відеотрансляцію на сайті КМДА.
Кличко розповів, що у 2020 році в столиці відремонтували 80 парків і скверів. Всього за 6 років в Києві оновили 494 парки та сквери. У наступному році слід очікувати продовження робіт у цьому напрямку.
“Плануємо оновити знакові для столиці парки: Маріїнський, Хрещатий, імені Тараса Шевченка, Голосіївський парк імені Рильського. Завершимо капітальний ремонт парку з водними об’єктами на Троєщині і фітнес-парку “Лебедине”. Продовжимо ремонтувати великі парки в різних районах столиці. Зокрема – “Інтернаціональний”, “Орлятко” і Солом’янський ландшафтний парк. Будемо створювати нові зони відпочинку і біля водойм. Такі, наприклад, як парк біля затоки Берковщина”, – повідомив Кличко.
За словами мера Кличка, за останні кілька років Київ закупив 139 нових тролейбусів, 67 сучасних трамваїв і 307 автобусів.
“Восени цього року Київ отримав вже більше 160 з 200 нових сучасних автобусів МАЗ. Ще партію очікуємо найближчим часом… Наше завдання надалі купувати сучасний транспорт, щоб він найближими роками витіснив маршрутки”, – наголосив Кличко.
У своєму звіті мер зазначив активне будівництво метро на Виноградар і поновлення дорожньої інфраструктури.
“Лише цього року відремонтували 134 об’єкти дорожньої інфраструктури. А за останні кілька років оновили 360 вулиць, мостів і шляхопроводів. Це – понад 1100 кілометрів доріг у Києві. Також оновили понад півтори тисячі прибудинкових територій та міжквартальних проїздів у всіх районах столиці, які теж не ремонтували десятиліттями”, – зазначив Віталій Кличко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас