Boeing найме 160 пілотів в рамках відновлення експлуатації літака 737 MAX — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Boeing найме 160 пілотів в рамках відновлення експлуатації літака 737 MAX

Фондовий ринок
473
Американська компанія Boeing має намір найняти 160 пілотів в рамках програми по поверненню в експлуатацію літаків Boeing 737 MAX.
Про це повідомило агентство Reuters з посиланням на документи, що опинилися в його розпорядженні.
За даними агентства, найняті пілоти працюватимуть в якості інструкторів та спостерігачів для пілотів інших авіакомпаній протягом 35 днів. Кандидати на посаду повинні мати не менше 1 тис. годин інструкторського досвіду, а також мати ліцензію на керування літаком моделі Boeing 737. Зарплата найнятих інструкторів може досягати 200 тис. доларів на рік.
Як інформував Reuters, в рамках програми з відновлення експлуатації літаків Boeing 737 MAX також передбачено цілодобове спостереження за здійснюваними літаками польотами, а також навчання бортпровідників спілкуванню з пасажирами, які відчувають тривожність під час авіаперельотів.
Нагадаємо, 18 листопада Федеральне авіаційне управління (ФАУ) США видало розпорядження, що забезпечує умови для відновлення польотів Boeing 737 MAX. У ньому зазначалося, що на додачу до розпорядження про скасування вказівки про припинення експлуатації цих лайнерів ФАУ оприлюднило Директиву льотної придатності, яка конкретизує зміни в дизайні літака, які необхідно здійснити для відновлення його польотів, і випустило повідомлення про підтримку льотної придатності для міжнародної спільноти, а також опублікувало вимоги з підготовки пілотів для польотів на літаках цієї моделі.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас