Стала відома дата релізу Windows 10X від Microsoft — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стала відома дата релізу Windows 10X від Microsoft

Фондовий ринок
1137
За повідомленнями джерел мережі, компанія Microsoft завершила розробку Windows 10X, яка являє собою полегшену версію операційної системи Windows 10. Вже незабаром відбудеться запуск версії RTM (Release to Manufacturers), а перші пристрої на основі нової програмної платформи надійдуть в продаж у другому кварталі наступного року.
Крім переорієнтації своїх зусиль на Windows 10, Microsoft також планує випустити Windows 10X в першій половині 2021 року. Microsoft працює над Windows 10X за зачиненими дверима протягом останніх кількох років і прагне надати сучасну і легку версію операційної системи для ПК середнього і низького рівня, а також флагманських складаних ПК.
Windows 10X отримає нове меню «Пуск» і оновлену колекцію ікон. Для даної системи Microsoft вирішила відмовитися від плоских і естетичних живих іконок, щоб запропонувати простий інтерфейс з меншою кількістю параметрів налаштування.
Windows 10X буде поставлятися без підтримки локальних додатків win32, але Microsoft планує просунути свій новий сервіс потокової передачі додатків Cloud PC, щоб заповнити цю прогалину.
Також варто відзначити, що Windows 10X не буде доступна для бета-тестування, і її не можна встановити на поточне обладнання. Як і ChromeOS, Windows 10X буде поставлятися тільки з новими пристроями.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас