Біля Ради знову мітингують ФОПи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Біля Ради знову мітингують ФОПи

Казна та Політика
1866
В урядовому кварталі столиці поліція посилила заходи безпеки, киян попереджають про можливі обмеження руху. Там знову мітингують фізособи-підприємці.
Як повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, поліцейські спільно з військовослужбовцями Нацгвардії в посиленому режимі забезпечують громадську безпеку і правопорядок.
“Сьогодні біля Верховної Ради та інших органів державної влади в центрі столиці заплановано проведення масових заходів. Щоб не допустити будь-яких правопорушень і забезпечити мирне проведення акцій, правоохоронці посилили заходи безпеки в урядовому кварталі», – йдеться в повідомленні.
У поліції також повідомили, що у зв’язку з проведенням заходів можливе обмеження дорожнього руху окремими центральними вулицями столиці. «Тому закликаємо водіїв заздалегідь планувати свої маршрути з урахуванням вищевказаної інформації», – йдеться в повідомленні.
Що вимагають: ФОПи зібралися з вимогою дозволити їм працювати в період посиленого карантину з 8 по 24 січня і скасувати касові апарати. Підприємці пропонують не платити разову допомогу в розмірі 8 тисяч гривень, натомість – надати їм дотації. Також учасники протесту заговорили про встановлення наметів на Майдані Незалежності.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас