У Києві закрилася відома мережа пабів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві закрилася відома мережа пабів

Фондовий ринок
2950
У Києві закрилася мережі пабів Тролейбус. Через тяжку економічну ситуацію власники прийняли рішення відмовитися від бізнесу. Про це з посиланням на свої джерела пише НВ Бізнес.
Всі шість пабів закрилися. Вони перебували в місцях з хорошим транспортним потоком – на Мінській, на вул. Прорізній, вул. Великій Васильківській та ін., – говорить директор ресторанної мережі, який побажав залишитися неназваним.
Тролейбус працював в сегменті нижче середнього: келих пива можна було замовити за 50 грн, салат – за 100-120 грн, основну страву – за 120-130 грн. Один з колишніх співробітників мережі, з яким вдалося зв’язатися НВ Бізнес, підтвердив інформацію про закриття всіх пабів. За його словами, це рішення було прийнято через «складну економічну ситуацію і карантин».
Всього в столиці на початку 2020 року працювало близько 2,2 тис. закладів громадського харчування, каже генеральний директор компанії Ресторанний консалтинг Ольга Насонова. З початку року закрилося близько 200 з них.
Найбільше постраждали ресторани в категорії нижче середнього, до яких і відноситься паб Тролейбус. Частина їхніх гостей не можуть собі дозволити піти в ресторан і витратити там 200-300 грн з людини, – каже вона.
Насонова прогнозує, що складна ситуація для ресторанного ринку буде спостерігатися до весни. Високий рівень захворюваності Covid-19 і карантин, який уряд планує ввести в січні, боляче вдарять по закладах громадського харчування. За прогнозами Насонової, кожен другий київський ресторан може не дожити до весни.
За матеріалами:
Socportal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас