Кредит без дзвінків за 5 хвилин з Тенго — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Кредит без дзвінків за 5 хвилин з Тенго

Кредит&Депозит
1132
Вам терміново потрібен кредит? Немає часу на паперову тяганину і візит в банк? Ви тимчасово не працюєте або з якихось причин не можете підтвердити свій дохід. Тепер це не проблема! У Тенго можна взяти кредит на картку всього за 5 хвилин, оформивши заявку з телефону або з комп’ютера. Відсоткова ставка 1% — на перший і повторний кредити. Швидше і дешевше просто не буває!
Кредит без дзвінків за 5 хвилин з Тенго
Як оформити швидкий кредит в Тенго?
Вибираєте суму, термін, натискаєте отримати гроші, реєструєтеся, заповнюєте анкету і чекаєте 1-2 хвилини … Все, кредит схвалений. Залишається підписати електронний договір і перевірити баланс. Скоріше за все, там вже є потрібна вам сума.
Так працює новий мікрофінансовий сервіс Тенго, який зовсім недавно з’явився на ринку, але вже встиг здивувати позичальників своєю оперативністю. І це не головна перевага компанії. Ми наведемо вам ще кілька причин, за якими варто звернутися саме в Тенго:
  • можливість отримати від 500 до 15000 гривень вже при першому зверненні;
  • термін погашення від 1 до 30 днів з можливістю продовження;
  • ставка 1% на всі кредити;
  • можливість взяти кредит без дзвінків родичам і довідки про доходи;
  • лояльне ставлення до клієнтів;
  • зручне погашення: готівкою і карткою.
Процедура оформлення першого кредиту в Тенго може зайняти у вас до 15 хвилин. Компанії знадобиться час, щоб перевірити ваші дані і виключити факт шахрайства. Другу і подальші позики ви зможете оформити всього за 5 хвилин, так як не потрібно буде повторно заповнювати анкету, робити фото паспорта, верифікувати картку. В особистому кабінеті вже будуть всі необхідні дані, на підставі яких Тенго зможе схвалити для вас кредит.
Позика онлайн на будь-які цілі: це реально?
Заявки на мікропозики приймаються цілодобово. Це означає, що ви можете звернутися в Тенго при будь-яких обставинах:
  • якщо ви студент і вам не вистачає грошей на подарунок дівчині;
  • якщо вам немає чим платити за оренду квартири чи послуги ЖКГ;
  • якщо вам терміново потрібно до приватного стоматолога;
  • якщо не встигли накопичити грошей на відпочинок;
  • якщо потрібно купити дорогі медикаменти;
  • якщо несподівано зламався холодильник або пральна машина;
  • якщо вам просто ні в кого зайняти грошей.
Вести перелік можна безкінечно. Тенго дійсно видає кредити на будь-які потреби, навіть не питаючи, навіщо вам потрібні гроші. Подати заявку можна де б ви не знаходилися: на роботі чи вдома, в торговому центрі чи на прогулянці в парку. Головне, щоб у вас був з собою телефон з доступом в інтернет.
Погашення кредиту в Тенго: найзручніша система
Погашення кредиту в Тенго таке ж зручне як і оформлення. Переказати гроші можна з особистого кабінету, через Приват 24, а також через сайт tengo.com.ua без попередньої авторизації. Погасити кредит готівкою можна в касі будь-якого банку, а також через термінали Привату і iBox.
Найшвидший спосіб погашення – це оплата з особистого кабінету. Потрібно натиснути кілька кнопок і гроші будуть зараховані. Вам не доведеться вводити номер договору і особисті дані, так як на сторінці вже буде вся необхідна інформація.
В інших випадках для погашення може знадобиться номер телефону, номер кредитної угоди, ІПН, дані банківської картки. Після оплати потрібно обов’язково перевіряти статус кредиту в особистому кабінеті.
Позику онлайн можна погасити достроково або частково без пені і штрафів.
Вибирайте кредит від Тенґо, якщо не хочете переплачувати відсотки і витрачати час даремно. Оцініть найсучасніший мікрофінансовий сервіс, відправивши заявку прямо зараз.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас