Salesforce купить месенджер Slack за $27,7 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Salesforce купить месенджер Slack за $27,7 млрд

Фондовий ринок
477
Американська компанія Salesforce Inc., постачальник хмарних корпоративних рішень для взаємодії з клієнтами, купить корпоративний месенджер Slack.
Про це йдеться в пресрелізі Salesforce.
1 грудня компанії уклали угоду. За її умовами, акціонери Slack отримають за кожну акцію по 26,79 доларів готівкою і по 0,0776 звичайної акції Salesforce. Таким чином, компанія Slack буде придбана приблизно за $27,7 млрд. Для цього Salesforce візьме кредит на $10 млрд.
Глава Salesforce Марк Беніофф заявив, що компанії «створені одне для одного».
«Разом Salesforce і Slack сформують майбутнє корпоративного програмного забезпечення і трансформують те, як люди працюють, в повністю цифровому світі, де можна працювати з будь-якого місця», – додав Беніофф.
Глава Slack Стюарт Баттерфілд зазначив, що «це найбільш стратегічна комбінація в історії програмного забезпечення, і мені не терпиться почати роботу».
Ринкова вартість Slack становить $25 млрд. Якщо Salesforce купить компанію, це буде її найбільшим придбанням. Минулого тижня на тлі появи інформації про можливу угоду акції Slack подорожчали майже на 40%.
Salesforce є розробником платформи для виконання компаніями завдань з продажу, обслуговування, маркетингу, аналізу та зв’язків з клієнтами. Компанія була заснована 21 рік тому. Пост генерального директора займає Марк Беніофф, співзасновник компанії.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас