Лікар пояснив, чому локдаун на Новий рік не матиме сенсу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лікар пояснив, чому локдаун на Новий рік не матиме сенсу

Особисті фінанси
1300
Експерт пояснив, що під час зимових свят люди в основному проводять час зі своїми близькими, з якими і так постійно контактують.
В основному Новий рік українці святкують сім’єю в домашніх умовах, а не в гучному колі друзів. До того ж у святкові дні зменшується кількість людей в офісах, транспорті, різних установах, адже переважна більшість просто відпочиває в квартирі або будинку. Лікар-епідеміолог Андрій Александрін вважає, що посилення карантину — це чисто політичне нововведення, яке не стосується епідеміологічних норм. Локдаун не націлений на те, щоб зменшити кількість хворих.
“У мене враження, що уряд влаштовує нові випробування над суспільством”, — підкреслив Александрін. Також лікар-епідеміолог заявляє, що карантинні заходи, які впроваджувалися українською владою, не виправдалися.
Тому у нього, як і в багатьох українців зникла віра в те, що запланований локдаун змінить ситуацію і буде успішним. За спостереженнями експерта, кількість заражень гострими респіраторними захворюваннями на новорічні свята традиційно знижується.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас