Британія першою схвалила вакцину від коронавірусу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британія першою схвалила вакцину від коронавірусу

Технології&Авто
495
Великобританія стала першою країною, яка схвалила вакцину Pfizer і BioNTech для використання. Вакцинація розпочнеться наступного тижня.
Британія дала дозвіл на використання вакцини від коронавірусу, розробленої Pfizer і BioNTech, на своїй території, повідомляється на сайті BioNTech.
Це перша країна, яка схвалила вакцину Pfizer і BioNTech для використання.
Кампанія вакцинації може стартувати в найближчі дні, в першу чергу в ній візьмуть участь люди з груп ризику.
“Вакцина буде доступна по всій Великобританії з наступного тижня. Національна служба охорони здоров’я (NHS) має багаторічний досвід в реалізації великомасштабних програм вакцинації і приступить до їх широкої підготовки, щоб забезпечити догляд і підтримку всім, хто має право на вакцинацію”, – сказано в заяві.
Британський регулюючий орган, MHRA, заявляє, що щеплення, яке має забезпечувати до 95% захисту від захворювання COVID-19, “безпечне для розгортання”, зазначає при цьому ВВС.
Великобританія вже замовила 40 мільйонів доз – цього достатньо, щоб вакцинувати 20 мільйонів осіб по два щеплення для кожного. Незабаром має з’явитися близько 10 мільйонів доз, а перші дози прибудуть до Великобританії в найближчі дні, зазначає агентство.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас