Стало відомо, коли Ілон Маск відправить першу людину на Марс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли Ілон Маск відправить першу людину на Марс

Технології&Авто
2310
Генеральний директор SpaceX впевнений, що компанія висадить перших людей на Марс до 2026 року. Якщо точніше, через 4-6 років.
Незважаючи на це, Маск повідомив, що існує величезна кількість ризиків, пов’язаних з цією подією. Бізнесмен заявляє, що втілити план в реальність допоможе ракета Starship, яка ще перебуває в розробці.
Космічний транспорт буде вироблятися з нержавіючої сталі і зможе вміщати в собі до 100 осіб одночасно. Starship буде ракетою багаторазового використання. Вона стане альтернативою комерційного літака. Коштує таке задоволення дорого, але політ буде проходити відносно швидко. Раніше Ілон Маск розповідав, як будуть жити перші колоністи на Марсі. За його словами, першим жителям Марса, швидше за все, доведеться не відходити далеко від баз, щоб вижити.
За допомогою тисячі космічних кораблів Starship — 100 з яких повинні будуть перевозити 100 тонн вантажу кожні два роки – можна створити “стійке марсіанське місто”. За словами гендиректора SpaceX, терраформувати (змінити кліматичні умови планети) Марс поки що не вдасться. Тому атмосфера планети ще довго буде недоступною для вільного життя людей.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас