Шмигаль анонсував приватизацію на 2021 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шмигаль анонсував приватизацію на 2021 рік

Казна та Політика
466
Україна має великий потенціал для приватизації державних підприємств енергетичної, хімічної промисловості та виробництва машин.
Про це прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив в інтерв’ю турецькому інформагентству DHA.
“Основна приватизація державних компаній планується в наступному році. Вона буде охоплювати енергетичну, хімічну промисловість і виробництво машин. Ми також бачимо великий потенціал для турецьких компаній у сфері інфраструктурних проектів, морських портів та телекомунікацій”, – сказав Шмигаль.
За його словами, для інвесторів будуть створені сприятливі умови. Говорячи про підписання Угоди про вільну торгівлю з Туреччиною, він наголосив на важливості врахування застережень із боку представників бізнесу.
“Дуже важливо створити баланс і врахувати застереження представників ділового світу. Найбільшим застереженням українських виробників є застосування Туреччиною додаткових захисних заходів з обмеження імпорту”, – пояснив прем’єр.
Нарешті, він додав, що Угода набуде чинності не відразу після підписання, оскільки для завершення юридичних процедур знадобиться деякий час, але рано чи пізно це станеться.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас