Завод Пінчука почав постачати колеса для Deutsche Bahn — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завод Пінчука почав постачати колеса для Deutsche Bahn

Фондовий ринок
847
Українська промислова компанія “Інтерпайп” здійснила першу поставку пасажирських залізничних коліс для високошвидкісних поїздів національного німецького залізничного оператора – компанії Deutsche Bahn.
Про це повідомляє пресслужба “Інтерпайпу”.
“Пасажирські залізничні колеса для високошвидкісних поїздів – це високоточний складний продукт. Для зниження навантаження на рейки від тертя з колесами висуваються жорсткі вимоги до їх показників пластичності, а також до міцності і конструкції в частині геометричних параметрів”, – йдеться в повідомленні.
Зазначається, що фахівці R&D “Інтерпайпу” розробили повний цикл технології виробництва – від проєктування конструкції і хімскладу до готового колеса.
“Таким чином “Інтерпайп” став першим виробником на пострадянському просторі, який вийшов на європейський ринок пасажирських коліс для високошвидкісних поїздів – і став сертифікованим постачальником такого продукту для Deutsche Bahn”, – заявляє пресслужба.
У релізі додають, що компанія є одним з лідерів на європейському ринку в сегменті залізничних коліс для вантажних вагонів. “Два з трьох вантажних вагони в Європі – з нашими колесами”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас