Bugatti представила «авіаційний» Chiron Sport (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bugatti представила «авіаційний» Chiron Sport (фото)

Технології&Авто
1226
Компанія Bugatti представила спеціальне видання Chiron Sport, присвячене знаменитим гонщикам початку минулого століття і їх тісному зв’язку з авіацією. Версія, що отримала назву Chiron Sport ‘Les Légendes du Ciel’, вийде тиражем всього 20 примірників. Ціна кожного – мінімум 2,88 мільйона євро.
Головне в ньому – дизайн, що наслідує оформлення вінтажних літаків, плюс по-особливому декорований салон.
З виходом Les Légendes du Ciel кількість версій Bugatti Chiron досягла шести, не рахуючи похідних на кшталт Centodieci і La Voiture Noire. Крім звичайного Chiron, в гамі є спортивний Chiron Sport, драйверський Chiron Pur Sport, рекордний Chiron Super Sport 300+ і ювілейний Chiron 110 ans.
Bugatti представила «авіаційний» Chiron Sport (фото)
“Авіаційний” Chiron Sport пофарбований в матовий сірий колір Gris Serpent, що є сучасною інтерпретацією відтінку, який використовували на літаках з 1920-х років. Уздовж кузова машини намальована контрастна біла смуга. Передні крила прикрашені логотипом ‘Les Légendes du Ciel’, а бічні спідниці — триколором Le Bleu-Blanc-Rouge. Решітка радіатора з фігурними ламелями, що символізують парадний лад винищувачів, виготовлена з обробленого лазером алюмінію глибокої витяжки.
Bugatti представила «авіаційний» Chiron Sport (фото)
При відкритті дверей Широна на дорогу проєктується логотип спецверсії. Пороги машини зроблені з шліфованого алюмінію, кожух двигуна – з вуглепластика з видимим плетінням ниток. Насадки на вихлопні патрубки з чорним напиленням роздруковані на 3D-принтері з жароміцного інконеля.
Bugatti представила «авіаційний» Chiron Sport (фото)
У рух Bugatti Chiron Sport ‘Les Légendes du Ciel’ приводить стандартний восьмилітровий W16 з чотирма турбокомпресорами, що розвиває 1500 кінських сил і 1600 Нм крутного моменту. Коробка – семиступінчастий “робот” з двома зчепленнями. З місця до “сотні” гіперкар розганяється за 2,4 секунди. Максимальна швидкість становить 420 кілометрів на годину.
За матеріалами:
motor.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас