У Hyundai з’явився модний кросовер з вертикальним екраном мультимедіа (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Hyundai з’явився модний кросовер з вертикальним екраном мультимедіа (фото)

Технології&Авто
1874
Кросовер зміг всіх здивувати після свого оновлення новим молодіжним інтер’єром та екстер’єром. Автовиробник значною мірою доопрацював ix35 для ринку Китаю. Після оновлення авто отримало модну зовнішність, нову мультимедіасістему з вертикальним екраном і віртуальну приладову панель. Що стосується технічного оснащення, то воно залишилося незмінним.
Дизайнери Hyundai серйозно попрацювали над екстер’єром ix35, і в оновленій моделі вже складно впізнати риси авто зразка 2017 року. Витягнуті фари були інтегровані в решітку радіатора, а задні ліхтарі з’єднані світловою смугою в єдиний блок.
У Hyundai з’явився модний кросовер з вертикальним екраном мультимедіа (фото)
Весь функціонал кросовера в салоні було покладено на 10,4-дюймовий портретно-орієнтований сенсорний дисплей, «гарячих» клавіш тепер немає, тільки регулювальна шайба. Технічні поліпшення звелися до поповнення набору електронних асистентів. Так, в автомобілі були встановлені системи автогальмування і контролю «сліпих» зон, а також камери кругового огляду і адаптивний круїз-контроль. Лінійка силових агрегатів перевірена, а рестайлінговий ix35 буде пропонуватися з 140-сильним турбодвигуном 1.4 T-GDI або ж 2,0-літровим «атмосферником» з віддачею 160 к.с. Базові ix35 мають в оснащенні 6-ступінчасту “механіку”; з «турбочетвіркою» працює 7-ступінчастий «робот», а з безнаддувним агрегатом – 6-діапазонний «автомат».
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас