ZTE анонсувала ще один смартфон з прихованою під екраном камерою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ZTE анонсувала ще один смартфон з прихованою під екраном камерою

Технології&Авто
321
ZTE представила перший у світі смартфон з підекранною фронтальною камерою Axon 20 5G в вересні. Компанія повідомила в своєму Weibo-акаунті, що незабаром на ринок вийде поліпшена версія цього смартфона під назвою Axon 20 5G Extreme Edition.
ZTE опублікувала зображення, на якому видно задню панель нового пристрою, виконану в помаранчевому кольорі. На ній красується великий логотип Axon і блок основної квадрокамери. Оскільки пристрій отримав приставку Extreme Edition, є припущення, що він отримає більш потужний процесор. Нагадаємо, що базова модель заснована на Qualcomm Snapdragon 765G. Проте, ZTE поки не повідомила подробиць про технічні характеристики нового смартфона.
ZTE анонсувала ще один смартфон з прихованою під екраном камерою
Хоча на фото зображена лише задня панель пристрою, напис китайською мовою говорить, що Axon 20 5G Extreme Edition, як і оригінальна модель, отримає фронтальну камеру, приховану під екраном. Очікується, що ZTE повідомить технічні характеристики, а також проллє світло на вартість і доступність смартфона найближчим часом.
Оригінальний Axon 20 5G оснащений 6,92-дюймовою OLED-панеллю з роздільною здатністю Full HD+. Сканер відбитків пальців, як і фронтальна камера, вбудований під дисплей смартфона. Пристрій заснований на Android 10 з фірмовою оболонкою MiFavor 10.5.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас