У браузері Firefox з'явилася нова функція — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У браузері Firefox з'явилася нова функція

Технології&Авто
764
Mozilla запустила нову функцію безпеки в Firefox 83, яка може гарантувати, що користувач завжди встановлює безпечне з’єднання з кожним відвідуваним ним веб-сайтом. Коли режим HTTPS-Only включений, браузер автоматично підключається до HTTPS-версії сторінки.
Режим «тільки HTTPS» передбачає, що веб-сайти, які пропонують тільки небезпечне з’єднання, більше не будуть завантажуватися, а користувачі побачать відповідне попередження. Firefox тепер буде просити у користувачів дозвіл на завантаження таких веб-сайтів.
Якщо на сторінці будуть певні HTTP-елементи, такі як зображення, які будуть відмовлятися завантажуватися в новому режимі, користувачі зможуть тимчасово відключити цю функцію, клацнувши значок замка поруч з URL-адресою в адресному рядку.
Щоб вперше включити цю функцію, потрібно перейти в «Політику конфіденційності» в налаштуваннях і вибрати пункт «Включити режим HTTPS-Only у всіх вікнах».
На додаток до нової функції безпеки Firefox 83 також отримав підтримку функції сенсорного масштабування. Нові поєднання клавіш для відео формату «картинка в картинці» дозволяють здійснювати перемотування на 15 секунд вперед і назад, а також регулювати гучність.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас