Google випускає велике оновлення Android Wear і Google Fit — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google випускає велике оновлення Android Wear і Google Fit

Технології&Авто
544
Компанія Google представила нову версію трекера Google Fit для платформи Wear OS, додавши функцію, яку користувачі чекали протягом декількох років. Нарешті власники розумних натільних пристроїв зможуть контролювати актуальну фізичну активність на одному екрані.
У той час як додатки-конкуренти в особі Apple Health, Samsung Health і Fitbit пропонують користувачам екрани, що налаштовуються, з можливістю швидкого доступу відразу до всіх показників активності, в Google Fit подібна функція з’явилася лише зараз. Тепер на домашньому екрані буде відображатися інформація про частоту серцевих скорочень, кров’яний тиску, вагу та інші показники, і її вийде швидко опублікувати в соціальних мережах.
Google випускає велике оновлення Android Wear і Google Fit
Крім того, розробники передбачили можливість виведення інформації про якість сну при використанні відповідного трекера. Надалі очікується, що Google доповнить функціональність програми спеціальним розкладом з рекомендаціями за часом, в який бажано відправлятися спати конкретному користувачеві на підставі його фізичної активності.
В операційній системі Wear OS з’явився оновлений розділ “Активність” з новими екранами “Погода” і “дихання”. Розробники покращили і доступ до розділу “Тренування”, скоротивши час, необхідний для запуску відстеження. Нарешті, тепер можна задати мету конкретного тренування і відстежувати динаміку і актуальний темп виконання.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас