Infobip купить найбільшого SMS-агрегатора США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Infobip купить найбільшого SMS-агрегатора США

Фондовий ринок
339
Infobip, розробник комунікаційних рішень для бізнесу уклала угоду з Amdocs Inc. про придбання дочірньої компанії OpenMarket за 300 млн доларів США. Завдяки цій покупці очікувана виручка Infobip в цьому році перевершить 1 млрд доларів.
Угода буде закрита після отримання дозволів регулювальних органів.
Хмарна платформа Infobip використовується клієнтами в Україні і по всьому світу для організації роботи цифрового контакт-центру, створення чат-ботів і автоматизації розсилок на основі користувацької поведінки.
Об’єднання компаній забезпечить Infobip більш швидке зростання і посилення позицій у сфері хмарних комунікацій. До наявних каналів комунікації Infobip додасться Apple Business Chat, при цьому платформа зможе обробляти 15 млрд повідомлень щомісяця в більш ніж 200 країнах.
Угода про купівлю була підписана всього через три місяці після закриття А-раунду фінансування від приватної інвестиційної компанії One Equity Partners. Компанія Infobip залучила 200 млн доларів і отримала статус єдинорога з оцінкою понад 1 мільярд доларів. Нагадаємо, у компанії є офіс в Україні.

Довідка Finance.ua:

  • Infobip – хмарна комунікаційна платформа для бізнесу, капіталізація компанії понад 1 000 000 000 доларів США, платформа Infobip підключена до 650 операторів зв’язку в 200 країнах.
  • Серед українських клієнтів Infobip: Rozetka, Citrus.ua, MOYO, Uklon, Uber, Zakaz.ua, RAKETA, ОТП Банк, Укрексімбанк, PZU Україна, Альфа Страхування (Україна).
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас