Infiniti представила новий кросовер QX55 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Infiniti представила новий кросовер QX55

Технології&Авто
1232
Новий Infiniti QX55 2021 модельного року повністю розкритой: кросовер отримав стильний дизайн, розкішний салон і потужний двигун.
Новий кросовер Infiniti QX55 – довгоочікувана новинка, за якою ми стежимо давно. Тепер виробник повністю розсекретив модель в стильному дизайні з відсиланнями до свого найбільш знаменитого автомобіля з минулого.
Виконаний на базі Infiniti QX50 новий кросовер приходить в сегмент, де вже є Mercedes GLC Coupe і BMW X4. А динамічний силует моделі натхненний оригінальним Infiniti FX 2003 року – фактично, саме той автомобіль винайшов сегмент купе-кросоверів.
Дизайн вийшов впізнаваним, але автори додали елементи, які вказують на іміджеве позиціонування моделі. Новий Інфініті отримав величезну хромовану фальшрадіаторну решітку. У передньому бампері помітні великі повітрозабірники. Ззаду з’явилися стильні ліхтарі з ефектною графікою.
Салон знайомий за спорідненим QX50. У центрі передньої панелі – екран мультимедійної системи діагоналлю 8 дюймів, нижче встановлений 7-дюймовий монітор для управління другорядними функціями. Для замовлення доступні аудіосистема Bose c 16 динаміками, проекційний дисплей і оздоблення натуральним кленом.
Infiniti представила новий кросовер QX55
За матеріалами:
Курс України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас