Швидка позика — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швидка позика

Кредит&Депозит
20
Оформляйте швидку позику до 10 000 грн. на карту для реалізації будь-яких бажань.
Візьміть позику на карту без відмови на:
  • сплату комунальних послуг;
  • погашення позики;
  • придбання продуктів харчування, одягу або техніки;
  • на медичні послуги і процедури;
  • послуги індустрії краси;
  • на ремонт житла;
  • для розваг або придбання вишуканого подарунка.
Використовувати швидку позику на карту можна на будь-які свої потреби! Вам не потрібно буде повідомляти компанії Кредитон на що саме береться позика. Швидка позика на карту в Україні доступний для жителів усіх куточків країни. Достатньо мати доступ до сайту Crediton. Для доступу до сайту можна використовувати навіть мобільний інтернет будь-якого оператора. Оформити швидку позику на карту можна цілодобово. Навіть вночі вся процедура отримання додаткових коштів не займе більше 10 хвилин. Миттєва позика без перевірок на карту можуть взяти особи від 18 років. Необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код і банківську карту. Подовжуйте термін дії швидкозайму і отримайте додаткові знижки на наступні пролонгації. Зробити це можна безпосередньо на сайті Кредитон. Керувати своєю кредитною історією можна не виходячи з дому, без відриву від щоденних занять. Всі процеси по кредиту можливо зробити онлайн, 24/7. Без будь-яких довідок та поручителів.
ЯК ОТРИМАТИ ШВИДКИЙ КРЕДИТ НА КАРТУ В CREDITON?
Швидку позику до 10 000 грн. на карту в Україні можуть оформити виключно повнолітні громадяни. Достатньо мати мінімальний пакет документів (паспорт, банківську карту і ідентифікаційний код). Оформлення швидкої позики в Києві та інших містах країни займає не більше 10 хвилин. Треба скористатися калькулятором на сайті Crediton, що б ознайомитися з сумою повернення по Вашим умовам. Вам не доведеться вносити ніякі додаткові платежі. Після, заповнюйте заявку, щоб отримати швидку позику онлайн. Введіть паспортні дані, номер ідентифікаційного коду, телефонний номер, рахунок Вашої банківської карти і електронну пошту. Разом зі схваленням Вашої заявки на Ваш рахунок буде зарахована вся сума швидко позики на карту. Використовувати отримані кошти можна одразу після надходження грошей. Оформити кредит на карту настільки швидко, що оформити і отримати необхідну суму Ви зможете навіть чекаючи своєї черги на касі магазину або під час вечері в ресторані.
ПОВЕРНЕННЯ ШВИДКОЇ ПОЗИКИ МОЖЛИВО ЗРОБИТИ БУДЬ-ЯКИМ ІСНУЮЧИМ ЧИНОМ:
  • в Особистому кабінеті на сайті Crediton;
  • у відділенні будь-якого банку;
  • за допомогою EesyPay;
  • в платіжному терміналі;
  • скориставшись інтернет-банкінгом Вашого банку.
У разі, якщо повернути позику онлайн в зазначений термін не виходить – скористайтеся послугою пролонгації швидкого кредиту. Це дозволить повернути всю суму позики без будь-яких фінансових незручностей чи шкоди Вашому бюджету.
За матеріалами:
Crediton
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас