Xiaomi випустила нову морозостійку куртку з вбудованим обігрівачем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустила нову морозостійку куртку з вбудованим обігрівачем

Технології&Авто
1349
Xiaomi відома не тільки як виробник електроніки, але і як бренд одягу. На фірмовій краудфандинговій платформі Youpin вендор представив нову модель зимової куртки з підігрівом під назвою Supield+. Її особливістю став теплоізоляційний шар з аерогелю, здатний, за запевненням компанії, витримати навіть контакт з рідким азотом, не «заморозивши» свого власника.
Теплопровідність аерогелю в шість разів менша, ніж у повітря — вендор стверджує, що при товщині в 3 мм цей матеріал може протистояти струменю рідкого азоту з температурою -196 °C, а теплоізоляційний ефект такого прошарку прирівнюється до пуховика товщиною 40 мм. Крім того, аерогель також стійкий до впливу вологи і цвілі.
Xiaomi випустила нову морозостійку куртку з вбудованим обігрівачем
На додаток до пасивної властивості утримання тепла в куртці передбачена функція швидкого підігріву в одному з трьох температурних режимів: 30, 35 і 40 °C.
Xiaomi випустила нову морозостійку куртку з вбудованим обігрівачем
Як обігрівач новинка використовує провід з вуглецевого волокна, завдяки чому куртку можна прати без ризику короткого замикання. Як підкладка в новинці використовується срібляста світловідбиваюча тканина, здатна затримувати тепло, що випромінюється людським тілом.
Куртка Xiaomi Supield+ вже доступна для замовлення в Китаї за ціною $75 і $90 за стандартний і подовжений варіант відповідно.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас